Termékkategóriák
Szűrő
Kategóriák

Ismerje meg az Electroluxot

Electrolux porszívó

Az Electrolux a világ egyik legnagyobb háztartási gépeket gyártó vállalata. Az egyik legnagyobb termékskálával rendelkezik a piacon. Kínálatában megtalálható szinte minden olyan nagy háztartási eszköz, amelyek használata nélkülözhetetlen a 21. században. Legyen szó: főzésről, mosásról vagy akár takarításról az Electrolux termékeivel biztos sikert fog aratni családja és barátai körében.

A 20. század legelején Axel Lennart Wenner-Gren Bécs utcáit járva és a kirakatokat szemlélve lett figyelmes egy extra méretű amerikai porszívóra. Wenner-Gren nem is kimondottan magára a masina működésére lett figyelmes, hanem fantáziáját az mozgatta meg, hogy egy ilyen előnytelen külsőből mit lehetne kihozni.

Az első sikere élményét a Lux1 elnevezésű porszívó hozta, amelyet a Lux részvénytársaság közreműködésével sikeresen tudtak legyártani. Wenner-Gren 1915-ben Svenska Elektron Rt. néven kereskedelmi táraságot alapít, majd 3 évvel később pedig részvénycserével fűzi szorosabbra a Lux-együttműködést. Tulajdonképpen ezzel indult el az Electrolux a fejlődési úton és így vált világmárkává.

Az Electrolux jelenleg több mint 150 országban van jelen és évente közel 50 millió terméket értékesít. A tervezők a termékek kialakításakor az „átgondolt formatervezés” filozófiát alkalmazzák, amely a skandináv formatervezés hagyományain alapul. Ez tulajdonképpen annyit jelent, hogy egy termék megtervezésekor figyelembe veszik, hogy az egyszerre legyen modern, könnyen kezelhető és használatakor időt pénz és energiát tudjon használója megtakarítani.

A gyártási folyamatok során a célcsoport nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóság fejlődésének megtartásához. Az ösztönzi szállítóit is, hogy ugyanazokat a környezetvédelmi alapelveket kövessék, amelyeket az Electrolux ösztönöz.

Társoldalaink
Kapszulashop BWT CASO Leifheit
GLS Csomagpont 100% garancia Cofidis
Árukereső.hu
Unicredit
Ugrás az oldal tetejéreOldal teteje
© 2011 Konyhagépmárkabolt
Partnerünk: ÁrGép.hu | Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
design: priby.com, developed by: 8web.hu
A árak bruttó árak, a 27% ÁFÁ-t tartalmazzák.
Fel
Árbolt.hu árösszehasonlító