Üres
visa mastercard
Telefon+36 1 204 0238 / +36 30 758 0423 | info@konyhagepmarkabolt.hu
1115. Budapest, Bartók Béla út 124-126. | Kelenföld | XI. kerület
Termékkategóriák
Szűrő
Kategóriák

Üzletszabályzat

Ön mint felhasználó a www.konyhagepmarkabolt.hu URL alatt elérhető webáruház használatával tudomásul veszi és elfogadja az alábbi szerződési és szállítási feltételeket:

1. Üzemeltető adatai

Cégnév: R and B BT.
Székhely: 1037 Budapest Hunor u. 55.
Telephely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 124-126.
Levelezési cím: 1115 Budapest, Bartók Béla út 124-126.
E-mail: info@konyhagepmarkabolt.hu
Telefon: (1) 203-5713
Mobil: (30) 756-9701

Adószám: 22326395-2-41
EU adószám: HU22326395

Cégjegyzékszám: 07-06-014153
A nyilvántartó cégbíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága

2. Vásárlás, szerződés

Regisztráció

Vásárláshoz regisztráció szükséges. A regisztráció során Önnek kötelezően meg kell adnia vezeték és keresztnevét, e-mail címét, egy választott felhasználónevet, címét, telefonszámát, és egy jelszót. Az Üzemeltető a regisztrációról e-mailben aktiváló linket küld Önnek, amelynek segítségével véglegesítheti regisztrációját. Sikeres regisztrációt követően Ön bejelentkezhet a Honlapon, ezt követően pedig elkezdheti a rendelést. A Honlapra történő belépést követően Ön jogosult felhasználói adatait bármikor módosítani illetve kiegészíteni a „Adataim” menüpont alatt és a rendelés során.

A regisztrációja törlését az Üzemeltetőnek írt kérelemmel kezdeményezheti. Az Ön felhasználói adatainak Üzemeltető általi törlését követően eltávolításra kerülnek a rendszerből, az eltávolítás után az adatok visszaállítására többé nincs mód. A szolgáltató a regisztrációt követően a hatályos jogszabályokkal és a jelen Üzletszabályzat adatvédelmi rendelkezésekkel összhangban kezeli az Ön adatait.

Termék kiválasztása

A termék kiválasztásához és a bevásárlókosár létrehozásához nem szükséges belépnie vagy regisztrálnia. Ön akár rendelkezik regisztrációval, akár nem, válogathat a termékek között. Az egyes termékek oldalán találhat a termékekhez kapcsolódóan bővebb információt, adott esetben termékleírást, és láthatja a termék bruttó árát, itt választhatja ki a megrendelni kívánt darabszámot (az alapértelmezett darabszám 1 db). Az Üzemeltető korlátozhatja, hogy egyes termékekre egyszerre mekkora mennyiségben adható le rendelés.

A kiválasztott terméket a „Kosárba” gombra kattintva helyezheti a „Kosár”-ba. Bármely navigációs menüpontra kattintva folytathatja a keresést és létrehozhatja az Ön által megrendelni kívánt termékek listáját vagy megkezdheti a rendelés véglegesítését, amely három lépésből áll.

1. lépés

Kosár:

A „Kosár” gombra kattintva láthatja a megrendelni kívánt termék megnevezését, az egységárát, a rendelt mennyiséget, az összesített bruttó árat termékenként, az esetleges kedvezményt, az összes rendelendő tétel bruttó végösszegét. A rendelési mennyiséget a termék sorában tudja módosítani. A sorok végén található „Törlés” gombra kattintva lehet az egyes termékeket eltávolítani a kosárból.

Fizetési és szállítási mód kiválasztása:

2. lépés

Adatbevitel:

A „Tovább a vásárláshoz” gombra kattintva éri el azt az oldalt, ahol második lépésként meg tudja adni felhasználói, számlázási és szállítási adatait.

Ezen a ponton, amennyiben rendelkezik regisztrációval, be tud jelentkezni, és ha korábban nem töltötte ki, meg kell adnia telefonszámát, amennyiben nem természetes személyként vásárol, akkor a cég vagy szervezet nevét, azonosítóját (cégjegyzékszám, nyilvántartási szám), adószámát; számlázási címét (közterület, település, irányítószám), szállítási címét (közterület, település, irányítószám). Regisztrált felhasználók esetén a rendszer automatikusan kitölti a korábban megadott adatokkal a rendelési felületet.

Amennyiben nincs regisztrációja, az alábbi adatok megadása kötelező rendelése leadásához: vezeték- és keresztnév, e-mail cím, telefonszám; amennyiben nem természetes személyként vásárol a cég vagy szervezet neve, azonosítója (cégjegyzékszám, nyilvántartási szám), adószáma; számlázási cím (közterület, település, irányítószám), szállítási cím (közterület, település, irányítószám).

A fentieken kívül lehetősége van még egyszerűsített regisztrációra náv, e-mail cím, és telefonszám megadásával (ebben az esetben kollégáink megkeresik Önt a további adatokért).

3. lépés

Rendelés

A rendelés oldalon választhatja a ki a szállítási módot, a fizetési módot, illetve véglegesítheti a rendelését, amihez szükséges a vásárlási feltételek elfogadása.

Visszaigazolás:

Az elküldött rendelési ajánlat megérkezéséről egy automatikus visszaigazoló levél érkezik az Ön e-mail címére, amely tartalmazza a megrendelés adatait. A visszaigazolás legkésőbb az ajánlat megérkezését követő 48 órán belül megérkezik a megadott e-mail címre.

Amennyiben a visszaigazolás az ajánlat megérkezésétől számított 48 órán belül nem érkezik meg Önhöz, vagy az Üzemeltető nem fogadja el az Ön ajánlatát, az ajánlat tartalma a továbbiakban nem köti Önt.

A visszaigazoló email küldése, nem jelenti automatikusan, az Ön megrendelésének az elfogadását.

3. Árak

A termék/szolgáltatás mellett feltüntetett árak bruttó árak, az általános forgalmi adót is tartalmazzák. A termékek vételára ugyanakkor nem tartalmazza a kiszállítás költségét és az egyéb járulékos költségeket, amelyek azonban a rendelést összesítő oldalon feltüntetésre kerülnek.

4. Szállítási határidő és feltételek

A szállításról tájékozódhat a www.konyhagepmarkabolt.hu/termekszallitas oldalon.

5. Fizetési módok

- Utánvét
- Banki utalás
- Készpénz
- Bankkártya

6. Elállás

A vevő a megrendelés követően, 14 napon belül elállhat a vásárlástól. Kivételt képeznek ez alól az olyan termékek, amelyeket kifejezetten a vevő számára készítünk. Lemondást jelezheti e-mailen, telefonon, írásban, vagy személyesen. Írásban történő elállás esetén a határidő lejárta előtt kell elküldeni a vevőnek az elállásáról szóló levelét.

A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A vevő elállása esetén a a megrendelt áru ellenértéket harminc napon belül visszatérítjük.

A nem rendeltetésszerű használat esetén okozott károkat a vevő köteles megtéríteni.

14 napos elállási jog gyakorlása, cégnévre való vásárlás esetén nem érvényesíthető.

7. Jótállás, szavatosság

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) számú Korm.rendeletben és a Polgári Törvénykönyvben foglalt rendelkezések az irányadóak.

8. Felelősség

A konyhagepmarkabolt.hu oldalon található adatok, tájékoztató jellegűek, az ott lévő adatok pontosságáért felelősséget nem vállalunk.

9. Panaszügyintézés

Ön a termékkel vagy az Üzemeltető tevékenységével kapcsolatos fogyasztói panaszait az alábbi címen érvényesítheti:

Név: R and B BT.

Levezési cím: 1115 Budapest, Bartók Béla út 124-126.

Telefon: Tel.: (1) 204-0238

Mobil: (30) 756-9701

E-mail: info@konyhagepmarkabolt.hu

A panaszt az Üzemeletető - a szóbeli panasz kivételével - 30 napon belül email/levél útján válaszolja meg.

10. Egyéb fogyasztói jogérvényesítési lehetőségek

Panaszait a továbbá érvényesítheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságnál, illetve a békéltető testületi, vagy bírósági eljárás keretében.

11. Adatvédelem

Az adatkezelés célja a vásárlók igényeinek kiszolgálása, tehát a honlap által nyújtott szolgáltatások biztosítása.

A vásárló/felhasználó személyes adatait, azon kívül ami a szállításhoz szükséges, harmadik személy számára nem adjuk ki.

Fentartjuk magunknak a jogot, hogy ha Ön beleegyezett a hírlevelek küldésébe, akkor a cégcsoportunk többi tagjával is megosszuk az adatait marketing célokra.

Az adatokhoz csak a munkakörük alapján illetékes személyek juthatnak hozzá.

Az adatkezelés időtartama vásárlás esetén 10 év, illetve az utolsó bejelentkezéstől számított 2 év, az egyszer sem bejelentkezett felhasználók esetén 60 nap.

A vásárló/felhasználó kérheti adatai törlését, aminek a törvények keretein belül eleget is teszünk.

A honlap látógatóiról, a vásárlók minnél jobb kiszolgálásának érdekében, statisztikai céllal, nem személyes adatokat gyüjtünk (pl.: melyik oldalakat nézte meg, képernyő felbontás, stb.).

A honlap látogatóinak a böngészőjében, a honlap működésének érdekében, ha szükséges, adatokat tárolhatunk.

A felhasználó a Cofidis Áruhitel igénylése esetén kifejezetten elfogadja, hogy alábbi adatai hiteligénylés céljából átadásra kerülnek a Cofidis Magyarországi Fióktelepe számára:

  1. teljes név
  2. születési dátum (év/hó/nap)
  3. édesanyja neve (nem kerül tárolásra)
  4. telefonszám
  5. e-mail cím
  6. rendelés azonosító
  7. rendelés értéke
  8. rendelt termékek megnevezése
  9. választott hitelkonstrukció paraméterei
A felhasználó kifejezetten elfogadja, hogy az adatok átadása után a Cofidis Magyarországi Fióktelepének Általános Szerződési Feltételeiben illetve Adatkezelési Nyilatkozatában foglaltak az irányadóak,az átadott adatok kezelésére (így azok megőrzésére, törlésére) is vonatkozóan.

12. Szerzői jog

A konyhagepmarkabolt.hu honlap R and B BT. tulajdona, és szerzői jogvédelem alá tartozik. A személyes felhasználáson kívül, minden egyéb felhasználáshoz írásbeli engedélyt kell kérni.

13. Reklamáció

Reklamáció benyújtására lehetősége van bármelyik, a kapcsolat oldalon megtalálható módon, illetve az EU 524/2013 rendelet szerint a (https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show&reload=false) címen lévő honlapon.

14. Záró rendelkezések

Irányadó jog: Jelen Üzletszabályzatra a Magyarország jogszabályai, különösen az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CXVIII. törvény és a Polgári Törvénykönyv rendelkezései az irányadók.

Üzletszabályzat módosítása: Az Üzemeltető jogosult jelen Üzletszabályzatot a Felhasználók előzetes tájékoztatása mellett, egyoldalúan is módosítani. A módosított rendelkezések a hatályba lépést követően a Honlap első használata alkalmával válnak hatályossá Önnel szemben, az ezt követő megrendelésekre vonatkozóan.

Érvényeség kezdete: 2015.03.01

GLS Csomagpont 100% garancia Cofidis Unicredit
Ugrás az oldal tetejéreOldal teteje
© 2011 Konyhagépmárkabolt Partnerünk: ÁrGép.hu | Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz design: priby.com, developed by: 8web.hu
Az oldalon feltüntetett árak bruttó árak.
Kapcsolat Rendelés menete Üzletszabályzat Adatkezelési tájékoztató Gyik