Üzlet: +36 1 204 0238 /
+36 30 758 0423 |
info@konyhagepmarkabolt.hu
1115. Budapest, Bartók Béla út 124-126. | Kelenföld | XI. kerület
Szerviz: +36 30 756 9701 | szerviz@konyhagepmarkabolt.hu
1115. Budapest, Bartók Béla út 133-135.
Készülék súlya kiegészítőkkel, csomagolás nélkül (kg)
7.3
Egyéb jellemzők
Termékkód (PNC)
910 003 650
Márkanév
Electrolux
Modellnév
E5KM1–4BPT
Vezérlés
6
Keverőtál űrtartalma
5 liter (rozsdamentes acél)
A digitális megoldásokkal rendelkező készülékekhez (alkalmazáshoz csatlakoztatható) legalább 24 hónapig rendelkezésre állnak a frissítések.
Termékjellemzők
A Create 5 konyhagéppel fantasztikusan ízletes pékárut és süteményeket készíthet a kenyértől a csokoládés brownie–ig. A planetáris keverés és az erős motor lehetővé teszi a kiváló sütési eredményt. A tartós présöntvényből készült Create 5 konyhagép megbízható teljesítményt nyújt minden alkalomra, a heti rendszeres sütéstől az ünnepi fogásokig.
Kiváló eredmény
A bolygókeverés biztosítja, hogy minden összetevő alaposan össze legyen keverve, ez pedig egyenletes és sima állagot eredményez mind a kisebb, mind a teljes adagos recepteknél.
Erős, 1200 W–os motor
Egészséges teljes kiőrlésű kenyér és vékony pizza tésztájának elkészítéséhez erős motor szükséges, így a tészta gyúrása is könnyedén fog menni. Az erős motor megbízható teljesítményt és sokoldalúságot nyújt a kedvenc receptek elkészítése közben.
Nagy, 5 literes rozsdamentes keverőtál
A nagy keverőtál ideális kapacitást kínál kis és nagy adagok készítéséhez, a meghitt családi összejövetelekre szánt cupcake–től a különleges alkalmakra készített süteményekig.
Sokoldalú tartozékok
Az ízletes és egészséges pékáru készítéséhez sokoldalú eszközökre van szükség. Süsse meg kedvenc kovászos kenyerét, krémes süteményét és habcsókját a dagasztókar, a tapadásmentes keverőszár és a habverő segítségével.
A weboldalunk működéséhez cookie-k használata szükséges. További funkciók (statisztikák, videók lejátszása, marketing, stb.) használatához szükséges cookie-kat engedélyezheti. Részletek az adatkezelési tájékoztatóban.