Termékkategóriák
Szűrő
Kategóriák

Háztartási kisgépek és a vízkőlerakódás

Magyarországon a szomszédos európai országokhoz mérten elég magas a víz kalcium tartalma. Sajnos az otthonunkban használandó háztartási kisgépek, mint a kávéfőző, vízforraló, vasaló mind áldozatai a kemény víznek.

A vízkő lerakódik a vízforraló és vasaló belsejében a kávéfőző pedig tönkremegy, mert a belső részeiben a kemény víz lerakódása eltömíti a kis vékony csöveket.

Sajnos ezért nem mindegy milyen vizet teszünk az otthon használt gépeinkbe. A legjobb megoldást minden problémára a szűrt víz jelentheti. Ha nem szeretnénk nagyban gondolkodni, akkor az is elég, ha beszerzünk otthonra egy kézi vízszűrő kancsót, amely beleilleszkedik mind formájában mind pedig külsejében a konyha belső terébe. Nem foglal túl nagy helyet és még designe-os is tud lenni. Tehetjük a konyha pultra vagy az étkező asztalra, mindenhol a konyha dísze lesz.

Vízkő

Eszközeink mellett pedig egészségünket is megóvja, hiszen a kancsóban található szűrőbetét nem csak a vizet lágyítja, de felfog minden olyan káros anyagot, amely a csapvízben található és egészségünkre ártalmas.

Spóroljuk meg a drága gyógyszerkészítmények árát, és eszközeink is így tudnak tovább épek és használhatók lenni az otthonunkban.

Társoldalaink
Kapszulashop BWT CASO Leifheit
GLS Csomagpont 100% garancia Cofidis
Árukereső.hu
Unicredit
Ugrás az oldal tetejéreOldal teteje
© 2011 Konyhagépmárkabolt
Partnerünk: ÁrGép.hu | Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
design: priby.com, developed by: 8web.hu
A árak bruttó árak, a 27% ÁFÁ-t tartalmazzák.
Fel
Árbolt.hu árösszehasonlító