Termékkategóriák
Szűrő
Kategóriák

Termékszállítás

Tárolás

2022.10.01-től cégünk a megrendelt háztartási készülékek tárolását az alábbiak szerint tudja teljesíteni:

Több gép vásárlása esetén a raktárkészleten lévő készülékek tárolását két hétig tudjuk díjmentesen biztosítani, utána vagy kiszállítjuk vagy

 • Minden megkezdett hónap 5.000.- Ft + ÁFA/készülék.
 • A beérkezés alatt álló készülékek esetében lehetőség van összevárni a hiányzó készülékeket és együttesen kiszállíttatni egyszeri díjért.
 • Amennyiben nem él a tárolás lehetőségével, kérheti a készülékek kiszállítását díj ellenében.

Átvétel budapesti üzletünkben

Önnek lehetősége van a terméket, megrendelését követően telefonon, vagy emailen egyeztetett határidőn belül átvenni budapesti üzletünkben (1115 Budapest, Bartók Béla út 124-126. (XI. Kerület, Újbuda, Kelenföld)), vagy budapesti raktárunkban (1115 Budapest, Bartók Béla út 133-135. (XI. Kerület, Újbuda, Kelenföld)), ha az interneten vásárolt, és előre átutalta a vásárlás összegét.

Személyes átvétel esetén a helyszínen készpénzben, bankkártyával, vagy előre utalással lehet fizetni.

Házhozszállítás az ország teljes területére:

 • A kiszállítás az egész ország területén 8.490 Ft
 • 80 kg-ot meghaladó, de maximum 140 kg súlyú termék kiszállítása és emeletre történő szállítása (maximum 9.emeletig) opcionális, melynek plusz díja bruttó 5.990 Ft a fenti szállítási díjak felett
 • A szállítási díjak maximum két kiszállítási kísérletet foglalnak magukban

A FENTI SZÁLLÍTÁSI TARIFÁK A SIDE BY SIDE HŰTŐGÉPEKRE ÉS FAGYASZTÓLÁDÁKRA NEM VONATKOZIK.

 • Side By Side hűtőgép, vagy fagyasztóláda vásárlás esetén a kiszállítás 24.990 Ft!

Fenti feltételekkel házhozszállítás esetén fizetni lehet:

 • Előre utalással.
 • Utánvéttel, melynek utánvét kezelési díja : bruttó 500 Ft.
 • Utánvéttel csak készpénzzel lehet fizetni, bankkártyávál nem!

A készülékeket a szállítók a lakásba ill. az emeletre is felviszik. A megrendelőnek a házon belüli akadálymentes készülékmozgatást biztosítania szükséges. Többszintes lakás vagy családi ház esetén a lakóhelyiségen belüli emeletre való felszállítást nem vállalunk. A szállító sem összeszerelést, sem régi készülék leszerelést (nem mindegyik készüléknél), sem bútormozgatást nem végezhet, mert az ebből eredő esetleges károkért az alvállalkozó, illetve az ELEKTRO-B-RAKTÁR Kft. felelősséget nem vállal.

 • 80 kg feletti terméket lépcsőn kollégáink nem szállíthatnak
 • Ha az ingatlan és a szállító járművel megközelíthető legközelebbi parkoló között több, mint 30 méter távolság van, úgy a terméket a szállító autónál tudjuk átadni
 • Az ingatlan megközelítése a küldemény kézi mozgatásával az útviszonyok miatt nem lehetséges, vagy munka, illetve vagyonvédelmi okok miatt kockázatos, úgy a terméket a szállító autónál tudjuk átadni
 • Lépcsőn történő szállítás esetén a lépcső bármilyen okból balesetveszélyes (pl. nincs korlát, a lépő felület, lépő magasság eltér a szabványostól, lépcső felülete csúszós stb…), illetve amennyiben a lépcső adottságainál fogva (szűk, a küldeménnyel nem lehet elfordulni, az elforduláshoz a küldeményt derékmagasság fölé kellene emelni stb…) alkalmatlan a biztonságos szállításra, a lépcsőn történő szállítást kollégáink megtagadják.
 • Kérjük a kiszállított termék csomagolásának épségét átvétel előtt vizsgálja át!
 • Felhívjuk szíves figyelmét, hogy sértetlen csomagolás alatti sérülések és hiányosságok esetében a kereskedővel kell felvennie a kapcsolatot

A vevő biztosítja a kiszállított termék átvételét az előzetesen egyeztetett időpontban, és a kiszállított termék átvételét a szállítólevélen aláírásával igazolja. A vevőnek az átvételkor meg kell győződnie arról, hogy az általa megrendelt terméke(ke)t szállították-e részére, illetőleg a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének. Esetleges kifogását(tartozékhiány ill.készülék sérülés esetén) a vevőnek haladéktalanul jeleznie kell(lehetőleg 3 munkanapon belül) a szállítónál és a vevőszolgálat felé. Az áru átvétele után az esetleges szépséghibákért ill.tartozékhiányért felelősséget(nem minden esetben) nem vállalunk. Amennyiben bármilyen észrevétele van a készülékekkel ill. a weboldal tartamával kapcsolatban, kérem jelezzék az ügyfélszolgálat felé(telefonon vagy e-mailen) és kollégáink készségesen segítenek a probléma mielőbbi megoldásán.

Amennyiben a vevő az előzetesen egyeztetett időpontban a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen, illetve az ismételt kiszállítás költsége is őt terheli, utóbbi abban az esetben is, ha az első kiszállítás a szállítási táblázat alapján díjmentes. Ilyen esetben az adott szállítási körzetre vonatkozó szállítási díj érvényes. Ugyancsak ez a szállítási díj érvényes a vásárlástól való elállás esetén is, amennyiben a megrendelt készülék visszaszállítását a ELEKTRO-B-RAKTÁR Kft végzi.

A termékoldalon található készletinformációk magyarázata

Raktáron:
A rendeléstől számított várható érkezési idő 2-5 munkanap.

Külső raktáron:
A rendeléstől számított várható érkezési idő 3-8 munkanap.

3-5 nap:
A rendeléstől számított várható érkezési idő 3-5 munkanap.

Rendelésre:
A rendeléstől számított várható érkezési idő 1-10 hét.

Átvétel GLS csomagpontoknál (kiskészülék, illetve alkatrész esetén, vagy nagy készülék esetén a lent leírt méreteken, illetve súlyhatáron belül)

A küldemények mérete, súlya és ára:

 • Mérete: maximális befoglaló él/körméret: 300 cm [1x hosszúság + (2x magasság + 2x szélesség)=300 cm].
 • Súlya: 0 - 40 kg-ig.
 • A GLS CsomagPontra szállítás ára: 1490 Ft.
GLS csomagpont

Utánvétes GLS futár szállítás (kiskészülék, illetve alkatrész esetén, vagy nagy készülék esetén a lent leírt méreteken, illetve súlyhatáron belül)

Lehetősége van a futárral történő utánvétes rendelésre is. Ebben az esetben a GLS futár házhoz viszi Önnek a megrendelt csomagot.

A küldemények mérete, súlya és ára:

 • Mérete: maximális befoglaló él/körméret: 300 cm [1x hosszúság + (2x magasság + 2x szélesség)=300 cm].
 • Súlya: 0 - 40 kg-ig.
 • A házhozszállítás ára: 2250 Ft.
GLS
Társoldalaink
Kapszulashop BWT CASO Leifheit
GLS Csomagpont 100% garancia Cofidis
Árukereső.hu
Unicredit
Ugrás az oldal tetejéreOldal teteje
© 2011 Konyhagépmárkabolt
Partnerünk: ÁrGép.hu | Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
design: priby.com, developed by: 8web.hu
A árak bruttó árak, a 27% ÁFÁ-t tartalmazzák.
Fel
Árbolt.hu árösszehasonlító